1. Who appears in Sear Elcot Television?
Answer: Gavaskar
2. Ravi Shastri, Viv Richards, Allan Border appears together in which ad?
Answer: Only Vimal
3. Who appears in Maltova ad?
Answer: Srikkanth
4. Botham, Tendulkar, Border appears together in which ad?
Answer: Gillette
5. Who appears in Amp Sanmar?
Answer: S Waugh
6. Nayan Mongia appears in which ad?
Answer: Four Square, Moove
7. Robin Singh appears in which ad?
Answer: Britannia , Big fun
8. Who appears in Palmolive?
Answer: Kapil
9. Keith Miller,member of 1948 invincible, appears in which ad? (clue: very famous cream)
Answer: Bryl cream
10. Ganguly and Srinath appears together in which ad?
Answer: Coke
Showing posts with label Some Interesting Informations. Show all posts
Showing posts with label Some Interesting Informations. Show all posts
Sunday, February 22, 2009
Some Interesting Informations
Nokia Got its name from a river in Finland.
ofoto is the older name of Kodak.
"Big Blue" is the nick name of IBM.
"Bringing Employment and Quality" is the expansion for the name of telecom company BENQ.
"Integrated Electronics " is the full form of INTEL.
Thomas Alva Edison's auttobiography is 'Baa Baa Black Sheep'
Ruth Handler is the inventor of Barbie Doll.
Dancing MahaRaja is the japanese version of the Tamil feature film Muthu and it's second part is Dancing Maharaja 2 which is the dubbing of Yejamaan. Both the movies are Rajinikanth's.
George W Bush's party symbol is Elephant and Kerry's is Donkey.
George W Bush and Mayawathi of BSP share the same party symbol 'Elephant'.
The first dog of US is Miss Beazley
Name of Four queens in Playing Cards are Juno, Judith, Rachel and Pallas Anthena
The series is 1, 11, 21, 1211, 111221, 312211,13112221. Description of previous number in the series (....one occurence of 3,one occurence of one)
Saurav Ganguly and Greg Blewett were dismissed for 99 at the same time in different test matches held in different part of the world
Sir Richard Hadlee is the only cricketer to be knighted
ofoto is the older name of Kodak.
"Big Blue" is the nick name of IBM.
"Bringing Employment and Quality" is the expansion for the name of telecom company BENQ.
"Integrated Electronics " is the full form of INTEL.
Thomas Alva Edison's auttobiography is 'Baa Baa Black Sheep'
Ruth Handler is the inventor of Barbie Doll.
Dancing MahaRaja is the japanese version of the Tamil feature film Muthu and it's second part is Dancing Maharaja 2 which is the dubbing of Yejamaan. Both the movies are Rajinikanth's.
George W Bush's party symbol is Elephant and Kerry's is Donkey.
George W Bush and Mayawathi of BSP share the same party symbol 'Elephant'.
The first dog of US is Miss Beazley
Name of Four queens in Playing Cards are Juno, Judith, Rachel and Pallas Anthena
The series is 1, 11, 21, 1211, 111221, 312211,13112221. Description of previous number in the series (....one occurence of 3,one occurence of one)
Saurav Ganguly and Greg Blewett were dismissed for 99 at the same time in different test matches held in different part of the world
Sir Richard Hadlee is the only cricketer to be knighted
Subscribe to:
Posts (Atom)