Showing posts with label Cricketers and Advertisements. Show all posts
Showing posts with label Cricketers and Advertisements. Show all posts

Sunday, February 22, 2009

Cricketers and Advertisements

1. Who appears in Sear Elcot Television?
Answer: Gavaskar

2. Ravi Shastri, Viv Richards, Allan Border appears together in which ad?
Answer: Only Vimal

3. Who appears in Maltova ad?
Answer: Srikkanth

4. Botham, Tendulkar, Border appears together in which ad?
Answer: Gillette

5. Who appears in Amp Sanmar?
Answer: S Waugh

6. Nayan Mongia appears in which ad?
Answer: Four Square, Moove

7. Robin Singh appears in which ad?
Answer: Britannia , Big fun

8. Who appears in Palmolive?
Answer: Kapil

9. Keith Miller,member of 1948 invincible, appears in which ad? (clue: very famous cream)
Answer: Bryl cream

10. Ganguly and Srinath appears together in which ad?
Answer: Coke